SEO Vibes On Tour Budapest – Keresőoptimalizálás és kapcsolatépítés egy helyen

Kíváncsi vagy a SEO világ újdonságaira? Szeretnél többet megtudni a linképítésről és kapcsolati tőkéd is gyarapítanád? Ha igen, akkor a SEO Vibes On Tour Budapest eseménye neked szól!

1

SEO Vibes On Tour Budapest – Keresőoptimalizálás és kapcsolatépítés egy helyen

Kíváncsi vagy a SEO világ újdonságaira? Szeretnél többet megtudni a linképítésről és kapcsolati tőkéd is gyarapítanád? Ha igen, akkor a SEO Vibes On Tour Budapest eseménye neked szól!

Csatlakozz a SEO Vibes on Tour eseménysorozatához, amelyet több országban is megrendezünk, mindegyiket a helyi SEO közösség igényeihez igazítva, miközben a jó hangulatról és a kikapcsolódásról sem feledkezünk meg.

A SEO Vibes on Tour keresőoptimalizálási konferencia lenyűgöző prezentációkkal és egyedülálló hangulattal várja a résztvevőket olyan tapasztalt előadók társaságában, akik már bebizonyították rátermettségüket és szakértelmüket azzal, hogy sikert sikerre halmozva élő bizonyítékai annak, hogy a SEO nem halott.

A SEO Vibes on Tour magyarországi konferenciáján a szakma legnevesebb helyi képviselőit kértük fel arra, hogy betekintést nyújtsanak a keresőoptimalizálással kapcsolatos újdonságokba, átfogó képet adva az iparág legaktuálisabb témáinak globális perspektívájából, megvizsgálva és megvitatva az egységesített nemzetközi know-how-ot is. 

2

Meghívott előadóink: Papp Gábor (The Pitch), Száraz Krisztián (ChrisDry.com), Szabó Csaba (SEO Tailor) és Verdes Tamás (Zetra), akik olyan kérdéseket boncolgatva tanulmányozzák majd a piacot, mint például a Chat GPT használata a SEO-ban és a szövegírásban vagy pedig a kulcsszókutatással kapcsolatos újdonságok. Ezt követően pedig egy érdekfeszítő, mindenki számára aktuális, webshopokkal kapcsolatos esettanulmány is bemutatásra kerül. 

Az esemény záróakkordja egy nagyszerű fórumbeszélgetés lesz, melyet Nagy Béla (SEO101) koordinál majd, Szesztay Péter (BP Digital), Asztalos Levente (Klikkmánia) és Kocsis Norbert (HiData) társaságában, egyeztetve nézeteiket, tapasztalataikat, közösen gondolkodva a magyarországi keresőoptimalizálással kapcsolatos kérdésekről.

Május 16-án, a SEO Vibes on Tour Budapest-i konferenciájának, a La Vida DUNA Rendezvényház ad majd otthont, mely tökéletes helyszín lesz arra, hogy Magyarország vezető SEO szakemberei színpadra léphessenek. Tudásukat és tapasztalatukat továbbadva irányadók lehetnek abban, hogy a közép-kelet európai piac végre kiemelkedhessen a globális iparág színterére is. 

Az előadók teljes névsora és a konferenciával kapcsolatos részletesebb információ az esemény hivatalos oldalán olvasható: https://www.whitepress.com/hu/seo-vibes-on-tour/budapest 

Ne hagyd, hogy fejed fölé csapjanak a SEO hullámok! Tanulj, fejlődj, lovagold meg őket és kerülj versenytársaid elé! 

Ha hasznos volt számodra, akkor kérlek oszd meg másokkal is, hogy ezzel támogass minket!