Online CSS tananyag

Ha szeretnél CSS nyelvet tanulni, de sehol sem találsz egy átfogó online CSS anyagot, akkor a weboldalunk a megfelelő számodra.

CSS alapok (A CSS alapjainak összefoglalója) című cikk nyitóképe

Online CSS tananyag

Ha szeretnél CSS nyelvet tanulni, de sehol sem találsz egy átfogó online CSS anyagot, akkor a weboldalunk a megfelelő számodra. Ha most azon gondolkozol, hogy biztos fizetős tananyag, akkor gyorsan megsúgom, hogy nem. Az online CSS tananyagunk használata teljesen ingyenes. (Természetesen a weboldalunkon vannak reklámok, mert valamiből fent kell tartanunk magunkat, de azok egyáltalán nem zavaróak. Emiatt lehetséges az, hogy a weboldalon található CSS anyagokért egyáltalán nem kell fizetned. Ez nem egy fizetős online CSS tananyag.)

Hol található a tananyag?

Az online CSS tananyagot megtalálod a weboldal felső menüsorában vagy ide kattintva:

Az online CSS tananyag leckéi sorba vannak szedve, szóval érdemes az első leckével kezdeni, majd sorban haladni. Minden lecke végén van egy „Következő” gomb, ami automatikusan átugrik a következő leckére. Természetesen, ha már van olyan lecke, amit ismersz, vagy csak nincs kedved foglalkozni vele, akkor nyugodtan kihagyhatod.

Szükséges-e regisztráció a tananyag eléréséhez?

Sem regisztráció, sem bejelentkezés nem szükséges az online tananyag eléréséhez. Minden lecke kattintás után egyből megnyílik mindenféle regisztráció és bejelentkezés nélkül.

Ha hasznos volt számodra, akkor kérlek oszd meg másokkal is, hogy ezzel támogass minket!